مهارتسنجی شغلی : بهینهسازی شغل از جنبه ارزیابی دقیق مهارتهای مورد نیاز
در این روش ما در سازمان، فرآیندی استراتژیک برای شناسایی و ارزیابی مهارتهای یک شغل که به بهبود عملکرد سازمان کمک میکند را طراحی می گردد. ابتدا مهارتهای کلیدی مورد نیاز هر شغل به دقت مشخص میشود تا بتوان بهطور دقیق نیازهای هر شغل در سازمان را شناسایی نماید. برای ارزیابی مهارتهای هر شغل ، از روشهای جامع و متنوع و به روز دنیا (مبتنی بر ICS، اهداف ، اکوسیستم سازمان و شرح شغل تعدیل شده ) استفاده میشود. این ابزارها به سازمان این امکان را میدهند که نقاط قوت و ضعف هر شغل را شناسایی و بهطور هدفمند برنامههای آموزشی و توسعه شغلی را بررسی می کنند.
نتیجه این فرآیند، ارتقاء سطح مهارتها، افزایش بهرهوری و مسیر رشد حرفهای یک شغل است. همچنین، با شناسایی دقیق نیازهای توسعهای، سازمان میتواند بهترین تصمیمات را در راستای توسعه و تخصیص بهینه منابع اتخاذ نماید. این رویکرد باعث میشود که با توجه به استاندارد های مهارتی جهانیِ تطابق داده شده با شغل ، در بحث آینده پژوهی، مهارت های شغلی آتی را به صورت گزارش های اثرگذار به سازمان ارائه داده و شاخص های کلیدی مورد نیاز این فرآیند را نیز به سازمان اطلاع دهد، تا سازمان ماهر و شادی داشته باشید.
۱. لازم به ذکر است این پروژه با مدیریت و رهبری تیم مهارت سنجی شغلی با این ایده که مجموعه تغییرات به وجود آمده در ابعاد چهار گانه شامل: تیم های عملکرد شناختی مغز، روانشناسی ، فیزیولوژی ورزشی و تغذیه که درشاخص های بهبود انجام مهارت ها، قابلیت استناد و سنجش عملکرد دارد، اثر هر بعد را ارزیابی می نماید.
۲. این پروژه به گونه ای طراحی شده است که مجموعه گزارشات که شامل: نتایج تیم ۵ بعدی و گزارشات خود اظهاری افراد سازمان که در نهایت توسط ناظری که از سوی سازمان (در قالب کمیته) معرفی میگردد که دائما در حال رصد و بررسی است که در صورت نیاز تصحیح و تغییر اعمال می گردد.